fbpx

Kerro kaverillekin!

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:

150 g kirsikkatomaatteja
1 kesäkurpitsa
20 kpl kivettömiä tummia oliiveja
½ purjo (valkoinen osa)
1 fenkoli
100 g latva-artisokkaa
1 ruukku tuoretta basilikaa
1 ruukku lehtipersiljaa
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä

OHJE:

  1. Leikkaa vihannekset reiluiksi paloiksi. Mausta suolalla, mustapippurilla ja pyörittele oliiviöljyssä.
  2. Sivele kalat kevyesti oliiviöljyllä.
  3. Kuumenna uuni 200 asteeseen ja laita vihannekset uunivuoassa uuniin foliolla suojattuna n. 10 min.
  4. Poista folio ja nosta kalat vihannesten päälle. Kypsennä n. 20 min.
  5. Lisää vihannesten joukkoon oliiviöljyllä ja sitruunalla maustetut yrtit ennen tarjoilua. Nauti!

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ