TERVEELLISTÄ JA HELPPOA PIKARUOKAA

Saimaan Tuoreen kirjolohi on helppoa, nopeaa, maistuvaa ja terveellistä pikaruokaa. Valmistusaika mitataan minuuteissa. Mikä parasta, näiden atleettisten kirjolohien Omega 3 -rasvahappokoostumus on paras mahdollinen meille ihmisille. Vaikka kalat kasvavat makeassa vedessä, veden puhtauden takia niitä voi syödä raakanakin.

PARHAAT KIRJOLOHIRESEPTIT NOPEAAN ARKEEN JA KIIREETTÖMIIN VIIKONLOPPUIHIN

  • KAIKKI
  • Arkiruoka
  • Grilliin
  • Grillimestarit
  • Jauheliha
  • Joulu
  • Juhlaan
  • Jyrki Sukulan resepti
  • Keitto
  • Uunikirjolohi
  • Uusi Vuosi
  • Viikonloppuruoka
  • Pientä suolaista
KAIKKI
  • KAIKKI
  • Arkiruoka
  • Grilliin
  • Grillimestarit
  • Jauheliha
  • Joulu
  • Juhlaan
  • Jyrki Sukulan resepti
  • Keitto
  • Uunikirjolohi
  • Uusi Vuosi
  • Viikonloppuruoka
  • Pientä suolaista

Saimaan Tuoreen pääsiäismenu

Lue lisää

Savukirjolohimunat

Lue lisää

Kirjolohta vihersalsalla 

Lue lisää

Pääsiäiskranssi kirjolohesta 

Lue lisää

Savukalasalaatti 

Lue lisää

Kolmen sipulin kirjolohi

Lue lisää

Pannukirjolohi karamellisoiduilla kasviksilla

Lue lisää

Tsatsiki-kirjolohiburger

Lue lisää

Kirjolohikeitto 

Lue lisää