fbpx

TYÖPAIKAT

Töihin Finnforelille

Me Finnforelilla haluamme osaltamme olla muuttamassa tapaa, kuinka ruoka tuotetaan ja kulutetaan nyt ja tulevaisuudessa. Me haluamme varmistaa, että myös tulevilla sukupolvilla tulee olemaan käytössään terve ja hyvinvoiva maapallo. Työmme on vasta aluillaan, mutta kuitenkin jo hyvässä vauhdissa.

Finnforel on vuonna 2017 perustettu moderni kiertotalousyhtiö, joka haluaa olla ratkaisemmassa kestävän ruoantuotannon haasteita. Kasvatamme Varkaudessa kirjolohia kiertovesimenetelmällä (RAS), mikä on ympäristöystävällisin kalankasvatusmenetelmä ja kuormittaa murto-osan vesistöjä. Ensimmäinen kiertovesilaitoksemme on tuottanut kirjolohta ympäristöystävällisesti jo vuodesta 2018 saakka. Annoskokoisia fileitämme saa Suomessa yli 1 000 kaupasta ja tuotammekin kirjolohta lähes kolme miljoonaa kiloa vuodessa.

Etsimme säännöllisesti yhteistyökykyisiä työkavereita kiertovesilaitoksillemme sekä tuotantoon että huoltoon liittyvissä työtehtävissä.

Kasvattamo

Kasvattamon tehtävät ovat pitkälti automatisoituja ja monet työtehtävät pystytään suorittamaan valvomosta käsin. Nykyaikaisella kiertovesilaitoksella työskentely tapahtuu sisätiloissa, mutta välillä työtä tehdään myös kylmissä ja kosteissa olosuhteissa. Kiertovesilaitoksella käytetään vettä vähemmän kuin perinteisessä kalankasvatuksessa, tämän vuoksi monet työtehtävät liittyvät veden laatuun ja sen hallintaan. Tiimimme koostuu vesikemian, sähkön, mittausteknologian ja kalaterveyden ammattilaisista. Näiden osa-alueiden ymmärtäminen ja hallitseminen on oleellinen osa päivittäistä työtämme.

Jalostamo

Jalostamossa tehdään töitä tuotantolinjalla monipuolisissa tehtävissä. Työskentely tapahtuu kosteissa ja viileissä olosuhteissa ja noudatamme hyviä hygieniasäädöksiä. Työtehtävät sisältävät paljon toistoja, mutta pyrimme mahdollisuuksien mukaan varmistamaan, että jokainen kiertää eri pisteiden välissä. 

Kunnossapito

Kunnossapidon tehtävät korostuvat mitä enemmän laiteita ja koneita on käytössä. Konekantamme on viimeisintä teknologiaa ja kunnossapito  varmistaa laitteiden, koneiden ja järjestelmien jatkuvan ja luotettavan toiminnan. Huoltotiimimme varmistaa että löytyy varaosia, heillä on tieto-taito tehdä pieniä korjauksia sekä varmistaa laitteiden kunnosta ja vuosihuollot. Työ on monipuolista, jossa tarvitaan sekä LVI- ja sähköosaamista, tiimi vastaa sekä kasvattamon että jalostamon koneista.

Jos tulevaisuuden ruoantuotanto herätti kiinnostusta, katso tästä avoimet työpaikat

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Olen valmis tekemään töitä

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Olen kiinnostunut seuraavista työtehtävistä
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.