fbpx

Kerro kaverillekin!

2 henkilölle
45 min

Kerro kaverillekin!

Ainekset:

  • 2 kpl Saimaan Tuore kirjolohifileetä
  • 150 g orzo pastaa
  • 50 g pinaattia
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 1 salottisipuli
  • 50 g juustoraastetta
  • 2 dl kermaa
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl sitruunanmehua
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl Välimeren yrttejä (oreganoa, basilika, ym.)
  • ½ tl paprikajauhetta

Ohje

  1. Paloittele sipuli, pilko tomaatit, huuhtele pinaatti.
  2. Kaada kerma kulhoon. Lisää 1 dl kiehuvaa vettä, 1/3 tl suolaa, 1 tl Välimeren yrttejä – sekoita.
  3. Yhdistä kasvikset, orzo pasta ja kermaseos. Sekoita hyvin.
  4. Taita leivinpaperi haitarin muotoon. Sido narulla molemmista päistä. Levitä keskeltä veneen muotoon.
  5. Laita kasvis-orzo seos veneisiin, ripottele juustoraaste päälle.
  6. Paista uunissa 175 asteessa 10 min.
  7. Sillä aikaa mausta kalafileet suolalla. Valmista kalamarinadi yhdistämällä paprikajauhe, sitruunanmehu ja oliiviöljy. Levitä marinadi tasaisesti fileille.
  8. Nosta veneet uunista ja lisää niihin kalat. Paista vielä 15 min.
  9. Nosta paistos uunista. Anna hetken vetäytyä.
  10. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ