4 henkilölle
45 min
Ainekset:
- Saimaan tuore kirjolohifilee 450g /500g
- 1 kpl lime
- 1 kpl sitruuna
- 1 rkl soijakastiketta
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl hunajaa
- 2/3 tl suolaa
- ripaus mustapippuria
- tuoreyrttejä koristeluun
Ohje
- Valmista kalamarinadi sekoittamalla öljy, ½ limen mehu, soijakastike ja hunaja.
- Levitä fileille suolaa ja pippuria. Lisää kalamarinadi, sekoita hyvin ja anna maustua 15 min.
- Leikkaa limen ja sitruunan puolikkaat hyvin ohuiksi siivuiksi ja laita ne fileiden päälle.
- Paista maustettuja fileitä 175 asteessa 20 min.
- Siirrä kypsät fileet tarjoiluastialle ja lisää vielä tuoreita sitruunan siivuja ja tuoreyrttejä.
- Tarjoile heti.
Recent Comments