fbpx

Kerro kaverillekin!

4 henkilölle
45 min

Kerro kaverillekin!

Ainekset: 

  • Saimaan tuore kirjolohifilee 450g /500g 
  • 1 kpl lime 
  • 1 kpl sitruuna 
  • 1 rkl soijakastiketta 
  • 1 rkl oliiviöljyä 
  • 1 rkl hunajaa 
  • 2/3 tl suolaa 
  • ripaus mustapippuria 
  • tuoreyrttejä koristeluun 

Ohje

  1. Valmista kalamarinadi sekoittamalla öljy, ½ limen mehu, soijakastike ja hunaja.  
  2. Levitä fileille suolaa ja pippuria. Lisää kalamarinadi, sekoita hyvin ja anna maustua 15 min. 
  3. Leikkaa limen ja sitruunan puolikkaat hyvin ohuiksi siivuiksi ja laita ne fileiden päälle.  
  4. Paista maustettuja fileitä 175 asteessa 20 min. 
  5. Siirrä kypsät fileet tarjoiluastialle ja lisää vielä tuoreita sitruunan siivuja ja tuoreyrttejä. 
  6. Tarjoile heti. 

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ