fbpx

Kerro kaverillekin!

5 henkilölle
20 min

Kerro kaverillekin!

Ainekset:  

  • Saimaan Tuore Leppäsavustettu kirjolohifilee 
  • 25 ruisnappia (noin puoli pussia) 
  • 2 rkl tuorejuustoa (valitse oman maun mukaan) 
  • ½ punasipuli 
  • Kourallinen tuoretilliä 

Ohje

  1. Hienonna savufileet haarukalla. 
  2. Pilko punasipuli ja hienonna tilli. 
  3. Yhdistä kala, kasvikset ja tuorejuusto. 
  4. Levitä mousse ruisnappien päälle. 
  5. Koristele tuoretillillä ja tarjoile. 

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Kirjolohitacot

Rapean tuliset tacot Saimaan Tuoreesta  Ainekset 1 pkt Saimaan Tuore kirjolohen fileejauhelihaa  3...

read more