fbpx

Kerro kaverillekin!

3-4 henkilölle
20 min

Kerro kaverillekin!

Ainekset: 

  • Saimaan Tuore Leppäsavustettu kirjolohifilee 100 g 
  • 2 kananmunaa 
  • 100 g vihersalaattia 
  • 100 g kirsikkatomaatteja 
  • Muutama retiisi 
  • 50 g pakasteherneitä 
  • Tuoreyrttejä 
  • 1 rkl vaaleaa balsamikastiketta 

Ohje

  1. Keitä kananmunia 5 minuuttia. 
  2. Pese ja paloittele kasvikset. Asettele tarjoiluastialle.  
  3. Sulata herneet. Kuori ja puolita kananmunat. Lisää kasvisten joukkoon.  
  4. Paloittele savukala ja lisää salaattiin. 
  5. Mausta salaatti kastikkeella ja tarjoile. 

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ