AINEKSET:
2 kpl Saimaan Tuoreen sitruuna-persilja kirjolohifileetä
50 g voita
1,5 dl risottoriisiä
½ l kasvilientä
1 dl kotimaisia pakasteherneitä
1 hienonnettu sipuli
1 dl raastettua parmesania
½ sitruunan mehu
suola
oliiviöljyä
OHJE:
1. Kuullota sipuli kypsäksi kattilassa oliiviöljyssä. Lisää riisi ja sekoita hetki miedolla lämmöllä. Lisää kuumaa kasvilientä ja sekoita. Liemi muuttuu n. 12 min. jälkeen kastikemaiseksi. Lisää lientä vähemmän ja sekoita.
2. Lisää 16 min. kohdalla herneet ja 18 min. kohdalla sammuta lämpö. Lisää parmesan, suola ja sitruunamehu.
3. Mausta kalat suolalla ja paista kalat voissa nahkapuolelta 4 min. ja lihapuolelta 1 min. Tarjoile!
2 henkilölle
30 min
Helppo
KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ
Yrttinen kirjolohi pinaattibulgurilla
Kevyt ja supernopea yrttinen kirjolohi pinaattisella bulgurlisukkeella. Paljon kuitua bulgurist...
read moreSipulinen uunikirjolohi
Ainekset Saimaan Tuore Perhepakkaus 2,5 dl ruokakerma kolme sipulia ½ sitruuna 1...
read moreSaimaan Tuoreen uuden vuoden menu
Chili-lime maustetut kirjolohifileet uunikasviksilla, kirjolohihyrrät, kirjolohimureke tuorejuust...
read more
Recent Comments