AINEKSET:
2 kpl Saimaan Tuoreen sitruuna-persilja kirjolohifileetä
50 g voita
1,5 dl risottoriisiä
½ l kasvilientä
1 dl kotimaisia pakasteherneitä
1 hienonnettu sipuli
1 dl raastettua parmesania
½ sitruunan mehu
suola
oliiviöljyä
OHJE:
1. Kuullota sipuli kypsäksi kattilassa oliiviöljyssä. Lisää riisi ja sekoita hetki miedolla lämmöllä. Lisää kuumaa kasvilientä ja sekoita. Liemi muuttuu n. 12 min. jälkeen kastikemaiseksi. Lisää lientä vähemmän ja sekoita.
2. Lisää 16 min. kohdalla herneet ja 18 min. kohdalla sammuta lämpö. Lisää parmesan, suola ja sitruunamehu.
3. Mausta kalat suolalla ja paista kalat voissa nahkapuolelta 4 min. ja lihapuolelta 1 min. Tarjoile!
2 henkilölle
30 min
Helppo
KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ
Lempeän tulinen harissakirjolohi
Lempeän tulinen harissakirjolohen salaisuus on kookosmaidossa, mikä pehmentää harissa tulisuutta.
read moreKirjolohi-kurpitsapihvit
Ainekset: Saimaan Tuore kirjolohen fileejauheliha 280 g 1 pieni kesäkurpitsa (150-200...
read moreKirjolohinachopelti
Ainekset: Saimaan Tuore kirjolohen fileejauheliha 280 g 200 g nachoja 250 g...
read more
Recent Comments