fbpx

Kerro kaverillekin!

45 min

Kerro kaverillekin!

Ainekset: 

2 Saimaan Tuoreen kirjolohifilettä 

1 lime 

1 keltainen paprika 

½ munakoisoa 

1 pieni kesäkurpitsa 

Muutama retiisi 

Kastike: 

1 dl Kermaviiliä tai Turkkilaista jugurttia 

Muutama varsi tilliä, kevät sipulia 

Marinadi kasviksille: 

1 valkosipulinkynsi  

½ tl suolaa 

3 rkl oliiviöljyä 

Mustapippuria maustamiseen 

Ohje

  1. Mausta kalafileet: 1/3 tl suolaa, ½ limen mehua, ripaus mustapippuria 
  1. Leikkaa kasvikset noin puolen sentin siivuiksi, puolita retiisit ja paprika 
  1. Valmista marinadi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään, purista mukaan puolikkaan limen mehu. Lisää marinadi kasviksiin, sekoita hyvin. Yhdistä kasvikset ja kalaa. 
  1. Anna koko satsin maustua 15 minuutin ajan, välillä sekoittaen 
  1. Valmista kastike: piennenä yrtit, lisää ne jugurttiin, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin. 
  1. Grillaa kalaa ja kasviksia 15-20 minuuttia miedolla lämmöllä 
  1. Tarjoile grillattu kala ja kasvikset maukkaan yrttikastikkeen kanssa 

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ