45 min
Ainekset:
2 Saimaan Tuoreen kirjolohifilettä
1 lime
1 keltainen paprika
½ munakoisoa
1 pieni kesäkurpitsa
Muutama retiisi
Kastike:
1 dl Kermaviiliä tai Turkkilaista jugurttia
Muutama varsi tilliä, kevät sipulia
Marinadi kasviksille:
1 valkosipulinkynsi
½ tl suolaa
3 rkl oliiviöljyä
Mustapippuria maustamiseen
Ohje
- Mausta kalafileet: 1/3 tl suolaa, ½ limen mehua, ripaus mustapippuria
- Leikkaa kasvikset noin puolen sentin siivuiksi, puolita retiisit ja paprika
- Valmista marinadi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään, purista mukaan puolikkaan limen mehu. Lisää marinadi kasviksiin, sekoita hyvin. Yhdistä kasvikset ja kalaa.
- Anna koko satsin maustua 15 minuutin ajan, välillä sekoittaen
- Valmista kastike: piennenä yrtit, lisää ne jugurttiin, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin.
- Grillaa kalaa ja kasviksia 15-20 minuuttia miedolla lämmöllä
- Tarjoile grillattu kala ja kasvikset maukkaan yrttikastikkeen kanssa
Recent Comments