30 min
Helppo
Ainekset
- 2 Saimaan Tuore kirjolohifilettä
- 1 sipuli
- 1 lime
- 1 rkl harissatahnaa
- 250 ml kookosmaitoa
- 1 tl voita paistamiseen
- ½ tl suolaa
- kourallinen persilja
- 1 chili
Tarjoiluun:
- couscousia
- salaattia
Ohje
- Leikkaa kalafileet kolmeen osaan
- Mausta fileepalat suolalla ja puolikkaan limetin mehulla. Levitä pinnalle harissatahnaa.
- Lisää pannulle voinokare ja paista fileepaloja 5 min. Poista halutessasi nahka ja siirrä fileet pois pannulta.
- Hienonna sipuli, lisää pannulle ja kuullota pari minuuttia.
- Lisää pannulle kookoskerma. Sekoita kastike, lisää tarvittaessa suolaa.
- Siirrä kalat pannulle ja anna hautua hetken verran.
- Lisää persilja, chilirenkaat ja limetin lohkot.
- Tarjoile couscousin ja raikkaan salaatin kanssa.
Recent Comments