fbpx

Kerro kaverillekin!

30 min
Helppo

Kerro kaverillekin!

Ainekset

  • 2 Saimaan Tuore kirjolohifilettä
  • 1 sipuli
  • 1 lime
  • 1 rkl harissatahnaa
  • 250 ml kookosmaitoa
  • 1 tl voita paistamiseen
  • ½ tl suolaa
  • kourallinen persilja
  • 1 chili

Tarjoiluun:

  • couscousia
  • salaattia

Ohje

  1. Leikkaa kalafileet kolmeen osaan
  2. Mausta fileepalat suolalla ja puolikkaan limetin mehulla. Levitä pinnalle harissatahnaa.
  3. Lisää pannulle voinokare ja paista fileepaloja 5 min. Poista halutessasi nahka ja siirrä fileet pois pannulta.
  4. Hienonna sipuli, lisää pannulle ja kuullota pari minuuttia.
  5. Lisää pannulle kookoskerma. Sekoita kastike, lisää tarvittaessa suolaa.
  6. Siirrä kalat pannulle ja anna hautua hetken verran.
  7. Lisää persilja, chilirenkaat ja limetin lohkot.
  8. Tarjoile couscousin ja raikkaan salaatin kanssa.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Kirjolohitacot

Rapean tuliset tacot Saimaan Tuoreesta  Ainekset 1 pkt Saimaan Tuore kirjolohen fileejauhelihaa  3...

read more