fbpx

Kerro kaverillekin!

2 henkilölle
< 30 min
Helppo

Kerro kaverillekin!

2 kpl Saimaan tuoreen sinkku filee
Tuoretta pinaattia
Puolikkaita kirsikka tomaatteja
Suikaloitua sipulia
Pakasteherneistä
Mantelin lastuja
Keitettyä riisiä
Sitruunaa
Suolaa
Mustapippuria
Voita
Teriyaki, Ponzu tai bulgogi kastiketta

  1. Sulata nokare voita laakeassa kattilassa, lisää sipulit kuullota hetki, lisää pinaatit, lisää herneet, puolikkaat tomaatit, sekä mantelinlastut ja keitettyä riisiä. Lämmitä ja mausta suolalla, mustapippurilla ja raastetulla sitruunankuorella.
  2. Sivele kalafileet maustekastikkeella ja paista miedolla lämmöllä paistinpannulla
  3. Tarjoile fileet pinaatti-riisipaistoksen kanssa

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ