fbpx

Kerro kaverillekin!

3-4 henkilölle
Erittäin helppo

Kerro kaverillekin!

Rapean tuliset tacot Saimaan Tuoreesta 

Ainekset

  • 1 pkt Saimaan Tuore kirjolohen fileejauhelihaa 
  • 3 valkosipulinkynttä 
  • 1 tl limetin kuorta hienoksi raastettuna
  • 1 rku tuoretta korianteria
  • 2 tl voita paistamiseen  
  • ½ limetin mehu (purista loppu valmiiden tacojen päälle)
  • ½ tl sokeria 
  • ½ tl suolaa  

Tarjoiluun 

  • 12 rapeita maissikuorta Taco shells 
  • 1 punainen chili 
  • 1 limetti 
  • Mieto salsakastike 
  • Salaattisekoitusta 

Ohje 

  1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. 
  2. Pese ja kuivaa limetti. Raasta limetin kuori hienoksi raasteeksi. 
  3. Hienonna korianteri. 
  4. Kuumenna voi pannulla. Lisää valkosipuli ja limetinkuori ja paista hetki miedolla lämmöllä sekoitellen. Nosta lämpöä ja lisää kirjolohen jauheliha pannulle.  Paista noin 5 minuuttia sekoitellen, kunnes kala on kypsä. Lisää limettimehu, sokeri ja suola. Paista vielä hetki. Ota pannu liedeltä. Lisää korianteri (säästä halutessasi osa korianterista tacojen päälle koristeeksi). 
  5. Viipaloi chili. Leikkaa limetti lohkoiksi. 
  6. Lisää maissikuoriin salaattisekoitusta, paistettua jauheliha, salsakastiketta ja chiliä. Viimeistele tacot puristamalla päälle lopuksi limettiä. 

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ