3-4 henkilölle
Erittäin helppo
Rapean tuliset tacot Saimaan Tuoreesta
Ainekset
- 1 pkt Saimaan Tuore kirjolohen fileejauhelihaa
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 tl limetin kuorta hienoksi raastettuna
- 1 rku tuoretta korianteria
- 2 tl voita paistamiseen
- ½ limetin mehu (purista loppu valmiiden tacojen päälle)
- ½ tl sokeria
- ½ tl suolaa
Tarjoiluun
- 12 rapeita maissikuorta Taco shells
- 1 punainen chili
- 1 limetti
- Mieto salsakastike
- Salaattisekoitusta
Ohje
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Pese ja kuivaa limetti. Raasta limetin kuori hienoksi raasteeksi.
- Hienonna korianteri.
- Kuumenna voi pannulla. Lisää valkosipuli ja limetinkuori ja paista hetki miedolla lämmöllä sekoitellen. Nosta lämpöä ja lisää kirjolohen jauheliha pannulle. Paista noin 5 minuuttia sekoitellen, kunnes kala on kypsä. Lisää limettimehu, sokeri ja suola. Paista vielä hetki. Ota pannu liedeltä. Lisää korianteri (säästä halutessasi osa korianterista tacojen päälle koristeeksi).
- Viipaloi chili. Leikkaa limetti lohkoiksi.
- Lisää maissikuoriin salaattisekoitusta, paistettua jauheliha, salsakastiketta ja chiliä. Viimeistele tacot puristamalla päälle lopuksi limettiä.
Recent Comments