fbpx

Kerro kaverillekin!

20 min

Kerro kaverillekin!

Kirjolohipitat – rentoa ja maistuvaa katuruokaa kotikeittiöstä. Lämmin pitaleipä kätkee sisäänsä sopivan tulista kirjolohta ja raikasta coleslawta. Valmistus on vaivatonta: paista kirjolohilohi, mausta tulisella Tabasco -kastikkeella ja kokoa pita herkullisilla täytteillä. Helppo valmistaa, hauska syödä – tästä ei kotiruoka parane!

Ainekset

  • 2 kpl Saimaan Tuore kirjolohifileettä 150 g 
  • 6 kpl pitaleipiä 
  • 300 g coleslaw  
  • ½ ruukkua salaattia 
  • pari vartta vihersipulia 
  • 1 tl tulista Tabascoa 
  • ½ tl suolaa 
  • ½ limettiä 

Ohje: 

  1. Mausta fileet suolalla ja paista öljyssä nahka alaspäin 3 minuuttia. 
  2. Käännä fileet ja poista nahka haarukalla.  
  3. Mausta fileet Tabascolla ja paista vielä 2 minuuttia. 
  4. Paahda pitaleivät leivänpaahtimessa. 
  5. Lisää pitoihin vihersalaatti, coleslaw, paistettu kala ja vihersipuli. 
  6. Asettele pitat tarjoiluvadille ja purista limetin mehua mausteeksi.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ