8 annosta
Ainekset:
- Saimaan Tuore kirjolohifilee
- 4 lehtitaikinalevyä
- ½ sipuli
- 1 kananmuna
- 1 rkl tuorejuustoa (valitse oman maun mukaan)
- 1 rkl kapriksia
- ½ tl suolaa
- ½ tl paprikajauhetta
- Ripaus sitruunanpippuria
- Kourallinen tuoretilliä
Ohje
- Ota taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön.
- Leikkaa fileestä nahattomat sentin palat.
- Pilko sipuli ja leikkaa tilli.
- Yhdistä kala ja kasvikset. Mausta suolalla, paprikalla ja sitruunanpippurilla.
- Lisää kananmuna ja tuorejuusto.
- Leikkaa taikinalevyt kahteen osaan ja tee nyytit.
- Lisää täyte ja paista 15-20 min 200C.
- Nosta nyytit uunista, anna jäähtyä ja koristele tillillä.
- Tarjoile nyytit alkupalana tai maukkaana suolaisena kahvin kanssa.
Recent Comments