fbpx

Kerro kaverillekin!

Kerro kaverillekin!

8 annosta 

Ainekset:  

  • Saimaan Tuore kirjolohifilee 
  • 4 lehtitaikinalevyä 
  • ½ sipuli 
  • 1 kananmuna 
  • 1 rkl tuorejuustoa (valitse oman maun mukaan) 
  • 1 rkl kapriksia
  • ½ tl suolaa 
  • ½ tl paprikajauhetta 
  • Ripaus sitruunanpippuria 
  • Kourallinen tuoretilliä 

Ohje

  1. Ota taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön. 
  2. Leikkaa fileestä nahattomat sentin palat. 
  3. Pilko sipuli ja leikkaa tilli. 
  4. Yhdistä kala ja kasvikset. Mausta suolalla, paprikalla ja sitruunanpippurilla.  
  5. Lisää kananmuna ja tuorejuusto. 
  6. Leikkaa taikinalevyt kahteen osaan ja tee nyytit. 
  7. Lisää täyte ja paista 15-20 min 200C. 
  8. Nosta nyytit uunista, anna jäähtyä ja koristele tillillä. 
  9. Tarjoile nyytit alkupalana tai maukkaana suolaisena kahvin kanssa. 

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ