fbpx

Kerro kaverillekin!

2-3 henkilölle

Kerro kaverillekin!

Ainekset

Pihvit

  • 1 rss Kirjolohen jauhelihaa
  • 1/2 kpl Kesäkurpitsaa
  • 3 rkl maustamatonta jugurttia
  • suola, mustapippuria
  • sitruunankuorta
  • dijon sinappia
  • oliiviöljyä

Murskattua perunaa

  • 2 kpl Perunaa
  • 1 kpl Porkkana
  • ½ Palsternakka
  • Rukola
  • Lehtipersiljaa
  • Oliivilöljyä
  • Suola

Kapris-herne majoneesi

  • 1 rkl hienonnettua kurkkua
  • 2 rkl pakaste herne
  • 1 rkl kapris
  • 1 tl dijonsinappi
  • 1 rkl ruohosipuli
  • 2 rkl majoneesia/jugurttia/kermaviiliä
  •  suola
  •  mustapippuri

Ohje

Pihvit

  1. raasta kesäkurpitsa
  2. sekoita kulhossa kesäkurpitsa, jugurtti, jauheliha, suola, mustapippuri, sitruunankuori ja dijon-sinappi
  3. muotoile pihveiksi ja paista molemmin puolin miedolla lämmöllä

Murskattua perunaa

Keitä perunat, porkkana ja palsternakka n. 15-20 minuuttia riippuen palojen koosta. Kaada vesi pois kattilasta ja murskaa ainekset keskenenään. Sekoita loput ainekset sekaan.

Kapris-herne majoneesi

Sekoita ainekset keskenään ja mausta. Tarjoile kylmänä

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Savukalaruissipsi

Ainekset:  100 g Saimaan tuore leppäsavustettu kirjolohifilee Kourallinen valkosipuli ruissipsejä ...

read more