fbpx

Kerro kaverillekin!

4 henkilölle
45 min

Kerro kaverillekin!

Ainekset:  

  • Saimaan Tuore Perhepakkaus 
  • 100 g karpaloita 
  • Tuoretta tilliä tai rosmariinia koristeluun 

Kastike: 

  • 2 valkosipulinkynttä 
  • 1 dl hunajaa 
  • 2/3 dl soijakastiketta 
  • 1 dl karpalomehua 
  • 1 tl savupaprikamaustetta 

Mausteet: 

suola, pippuri 

Ohje

  1. Mausta kalafileet kevyesti suolalla ja pippurilla.  
  2. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Purista valkosipulikynnet.  
  3. Levitä puolet kastikkeesta fileiden päälle ja jätä maustumaan puoleksi tunniksi, välillä sekoittaen. 
  4. Siirrä fileet uuniastiaan tai pellille ja paista 15 minuuttia 175 C. 
  5. Lisää lopun kastikkeen sekaan karpalot ja kiehauta 5-7 minuuttia. Lisää tarpeen mukaan hunajaa. Anna kastikkeen sakeutua. 
  6. Nosta fileet uunista, siirrä tarjoiluastialle. Levitä kuuma kastike fileiden päälle. 
  7. Koristele tuoretillillä tai rosmariinilla. 

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ