AINEKSET:
2 kpl Saimaan Tuoreen lime-chili kirjolohifileetä
4 kiinteää perunaa
1 ruukku rucolaa
2 rkl hienonnettua oliivia
3 rkl oliiviöljyä
10 kirsikkatomaattia lohkottuna
2 viipaletta kuivaa vaaleaa leipää
2 rkl kapriksia
2 rkl hienonnettua ruohosipulia
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä
OHJE:
1. Kuori perunat ja keitä ne kypsiksi. Kaada vesi pois ja anna perunoiden höyrystyä hetki, lisää hienonnetut oliivit, hienonnettu rucola ja oliiviöljyä. Murskaa perunat. Tarkista suola.
2. Lämmitä oliiviöljyä kattilassa, lisää tomaatit ja kapris, mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää murskattu leipä ja ruohosipuli.
3.Mausta kalat suolalla ja paista öljytyllä pannulla nahkapuolelta 4 min. ja lihapuolelta 1 min. Tarjoile.
2 henkilölle
30 min
Helppo
KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ
Savukirjolohibowl
Ainekset Saimaan Tuore Leppäsavustettu kirjolohifilee 200g. 3 kananmunaa 3...
read moreKirjolohibolognese
Ainekset Saimaan Tuore Kirjolohen fileejauheliha 280 g 300 spagettia 1 sipulia 2...
read moreJuustoinen kirjolohipasta
Ainekset 2 kpl Saimaan Tuore kirjolohifilettä 150 g 150 g pastaa 2 dl ruokakermaa 1 sitruuna 50...
read more
Recent Comments