AINEKSET:
2 kpl Saimaan Tuore sitruuna-persilja kirjolohifileetä
2 naattisipulia
200 g tuoretta pinaattia
30 g voita
1 dl kypsiä punaisia linssejä
1 valkosipulin kynsi
1 sitruuna
suolaa
mustapippuria
OHJE:
1. Lämmitä pannu tai muurinpohjapannu kevyesti, lisää voi ja hienonnettu valkosipuli. Kypsennä sipuli, mutta älä ruskista.
2. Lisää linssit ja freesaa hetki. Lisää lopuksi pinaatti. Mausta suolalla, mustapippurilla ja raastetulla sitruunan kuorella.
3. Lohko sipulit 4-6 osaan ja grillaa käännellen kypsäksi.
4. Mausta kalat suolalla. Grillaa fileet ensin nahkapuolelta n. 4 min ja käännä paista lihapuolelta 1 min. Tarjoile.
2 henkilölle
30 min
Erittäin helppo
KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ
Pikkujoulukattaus kirjolohesta
Pikkujoulujen tarjoilut onnistuvat helposti Saimaan Tuoreen kirjolohiresepteillä. Herkulliset...
read moreKirjolohipyttipannu
Saimaan Tuore kirjolohen fileejauheliha 280 g 6-8 keitettyä perunaa 1 iso sipuli ...
read morePikkujoulumenu kirjolohesta
Kirjolohivartaat ja yrttinen tsatsiki Saimaan Tuore kirjolohen fileejauheliha 280 g 1...
read more
Recent Comments