


AINEKSET:
- 2 Saimaan Tuoreen chili-lime kirjolohifileetä
- 1 avokado
- ½ kpl hienonnettu punasipuli
- 8 kpl kirsikkatomaatteja
- 3 rkl tuoretta korianteria
- 1 lime
- oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria
- Grillattu kaali
- 1 pieni kaali
- 2 rkl pestoa
- 2 rkl vettä
OHJE:
- Pilko avokado sormenpään kokoisiksi paloiksi, lisää joukkoon punasipuli, tomaatit, korianteri, limen mehu ja tilkka oliiviöljyä, sekoita. Lisää suola ja mustapippuri.
- Leikkaa kaali lohkoiksi niin, että kaali jää kannasta kiinni. Grillaa miedolla epäsuoralla lämmöllä (niin, että lämpö tulee sivulta eikä suoraan alta) ruskeaksi.
- Sekoita kulhossa vesi ja pesto juoksevaksi kastikkeeksi ja pyöräytä kaalit grillaamisen jälkeen pestoseoksessa.
- Mausta kalat suolalla ja grillaa nahkapuolelta 5 min. ja lihapuolelta 1 min. Tarjoile.
Recent Comments