fbpx

Kerro kaverillekin!

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:

2 kpl Saimaan Tuore bbq rub maustettu filee
6 kpl pieniä pehmeitä maissitacoja
4 dl ohuen suikaloitua punakaalia
1-2 kpl limeä
2 rkl oliiviöljyä
1 kpl kypsä tomaatti
1 kpl punasipuli
1 kpl tuore jalopeno
1 kpl ruukku korianteria

OHJE:

  1. Halkaise kypsä tomaatti, poista siemenet ja kuutioi.
  2. Hienonna punasipuli ja jalopeno. Sekoita ainekset keskenään.
  3. Lisää suolaa, limenmehua ja oliiviöljyä. Anna maustua 15 min. Lisää joukkoon hienonnettu korianteri.
  4. Mausta suikaloitu kaali suolalla, limenmehulla ja oliiviöljyllä.
  5. Mausta kalat suolalla. Pariloi tai grillaa kalat, poista nahka ja pilko paloiksi
  6. Pariloi maissitacot.
  7. Täytä tacot ja tarjoile.

Sriracha kastike

2 rkl creme fraishea
2 rkl majoneesia
2 tl srirachaa
1 tl limemehua
suolaa

  1. Sekoita ainekset keskenään ja tarkista maku.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Kirjolohipata

Syksyinen kalapata sopii viikonloppuun tai juhlapöytään. Saimaan Tuore perhepakkaus  1 iso...

read more