fbpx

Olemme mukana Ruokamessuilla 19.-21.4.2024

Ruokamessut 24 kutsuu koolle ruoan ja juoman ystävät! Uusi ruoka- ja juoma-alan suurtapahtuma, joka esittelee monipuolisesti ruoka- ja juomakulttuuria niin kotona, ulkona kuin matkoillakin On aika herätellä makuaistit ja valmistautua herkulliseen ja kattavaan ruoka- ja juomakokemukseen! Ruokamessut saapuu Helsingin Messukeskukseen 19.-21.4.2024.  Tapahtuma esittelee monipuolisesti ruoka- ja juomakulttuuria niin kotona, ulkona kuin matkoillakin. Tapahtuma on hyvä tilaisuus löytää uusia […]

Kerro kaverillekin!

Ruokamessut 24 kutsuu koolle ruoan ja juoman ystävät!

Uusi ruoka- ja juoma-alan suurtapahtuma, joka esittelee monipuolisesti ruoka- ja juomakulttuuria niin kotona, ulkona kuin matkoillakin

On aika herätellä makuaistit ja valmistautua herkulliseen ja kattavaan ruoka- ja juomakokemukseen! Ruokamessut saapuu Helsingin Messukeskukseen 19.-21.4.2024. 

Tapahtuma esittelee monipuolisesti ruoka- ja juomakulttuuria niin kotona, ulkona kuin matkoillakin. Tapahtuma on hyvä tilaisuus löytää uusia makuelämyksiä, saada inspiraatiota ruoanlaittoon ja oppia uutta ruokatrendeistä ja ravitsemuksesta. Ja samalla lipulla voi käydä kurkkaamassa sekä Lapsimessut että Lemmikkimessut! 

Me olemme mukana Ruokamessuilla! Tule osastollemme 5m41 tutustumaan Saimaan Tuoreen järkiruokaan uutuuksiimme ja osastomme ohjelmaan!

Nähdään Ruokamessuilla 19.-21.4.2024! 💖

TUOREIMMAT ARTIKKELIT