Sasu Laukkosen okonomiyaki on japanilainen kaalipannukakku, joka sopii hyvin viikonloppuun tai vaikka lounasevääksi.
Ainekset
- 1 pkt Saimaan Tuore kirjolohen fileejauhelihaa
- 1rkl inkiväärimurskaa (valmis käy hyvin)
- 2-3 munaa L koko
- 0,5 dl soijaa (normaali tai gluteeniton)
- 0,75 dl omenamehua
- 1/2 varhaiskaali tai
- 1/6 kaali ohueksi suikaloituna
- 1/2 tl sokeria
- Ripaus togarashi-maustetta tai chilijauhetta
- 1,2 dl glut jauhoseos ja 1/5 tl ksantaania tai 1-1,5 dl vehnäjauhoja
Ohje
- Lisää raaka-aineet järjestyksessä ja anna taikinan turvota noin 10 min.
- Paista pannulla kypsäksi melko runsaassa öljyssä keskilämmöllä joko yksi paksu tai kaksi ohuempaa pannukakkua.
- Anna sille aikaa rauhassa kypsyä.
- Taikina on mehevä, se voi olla hieman vaikea kääntää, mutta käytä esim lautasta hyväksi kääntämisen apuna.
- Voit halutessasi koristella valmiin tuotteen japanilaisella kewpie-majoneesilla ja kipakalla togarashi-mausteella
Recent Comments