2-3 henkilölle
Ainekset
Pihvit
- 1 rss Kirjolohen jauhelihaa
- 1/2 kpl Kesäkurpitsaa
- 3 rkl maustamatonta jugurttia
- suola, mustapippuria
- sitruunankuorta
- dijon sinappia
- oliiviöljyä
Murskattua perunaa
- 2 kpl Perunaa
- 1 kpl Porkkana
- ½ Palsternakka
- Rukola
- Lehtipersiljaa
- Oliivilöljyä
- Suola
Kapris-herne majoneesi
- 1 rkl hienonnettua kurkkua
- 2 rkl pakaste herne
- 1 rkl kapris
- 1 tl dijonsinappi
- 1 rkl ruohosipuli
- 2 rkl majoneesia/jugurttia/kermaviiliä
- suola
- mustapippuri
Ohje
Pihvit
- raasta kesäkurpitsa
- sekoita kulhossa kesäkurpitsa, jugurtti, jauheliha, suola, mustapippuri, sitruunankuori ja dijon-sinappi
- muotoile pihveiksi ja paista molemmin puolin miedolla lämmöllä
Murskattua perunaa
Keitä perunat, porkkana ja palsternakka n. 15-20 minuuttia riippuen palojen koosta. Kaada vesi pois kattilasta ja murskaa ainekset keskenenään. Sekoita loput ainekset sekaan.
Kapris-herne majoneesi
Sekoita ainekset keskenään ja mausta. Tarjoile kylmänä
Recent Comments