2 henkilölle
45 min
Ainekset:
- 2 kpl Saimaan Tuore kirjolohifileetä
- 150 g orzo pastaa
- 50 g pinaattia
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 1 salottisipuli
- 50 g juustoraastetta
- 2 dl kermaa
- 1 dl vettä
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl sitruunanmehua
- 1 tl suolaa
- 1 tl Välimeren yrttejä (oreganoa, basilika, ym.)
- ½ tl paprikajauhetta
Ohje
- Paloittele sipuli, pilko tomaatit, huuhtele pinaatti.
- Kaada kerma kulhoon. Lisää 1 dl kiehuvaa vettä, 1/3 tl suolaa, 1 tl Välimeren yrttejä – sekoita.
- Yhdistä kasvikset, orzo pasta ja kermaseos. Sekoita hyvin.
- Taita leivinpaperi haitarin muotoon. Sido narulla molemmista päistä. Levitä keskeltä veneen muotoon.
- Laita kasvis-orzo seos veneisiin, ripottele juustoraaste päälle.
- Paista uunissa 175 asteessa 10 min.
- Sillä aikaa mausta kalafileet suolalla. Valmista kalamarinadi yhdistämällä paprikajauhe, sitruunanmehu ja oliiviöljy. Levitä marinadi tasaisesti fileille.
- Nosta veneet uunista ja lisää niihin kalat. Paista vielä 15 min.
- Nosta paistos uunista. Anna hetken vetäytyä.
- Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.
Recent Comments