4 henkilölle
Liemi:
- 500 g vaaleita ruotoja ilman kiduksia (siika, kuha, ahven)
- 500 g kirjolohen ruotoja ilman kiduksia
- 1 kpl sipuli
- 1 kpl porkkana
- ½ kpl fenkoli
- 1,2 L vettä
- maustepippuria
- laakerinlehti
- (tillinsiemeniä, fenkolisiemeniä jos löytyy)
Keitto:
- 8 dl kalalientä
- 400 g kuutioitua kirjolohta
- 6 kpl peruna
- 2 kpl sipuli
- tilliä
- voita
- suolaa
OHJE:
Liemi
- pilko porkkana
- hienonna sipuli
- viipaloi fenkoli
- Kuullota vihannekset kattilassa
- Lisää ruodot ja vesi. Anna kiehua ja Kuori vaahto liemen pinnalta.
- Lisää mausteet
- keitä max 30 min.
Keitto
- kuutioi perunat
- hienonna sipuli, kuullota voissa
- kaada liemi päälle ja lisää suola
- Kypsennä perunat sekä sipuli.
- lisää Kirjolohikuutiot kun perunat ovat lähes kypsät
- kiehauta, lisää tilli ja tarkista suola
Recent Comments