fbpx

Kerro kaverillekin!

2-3 henkilölle
20 min
Helppo

Kerro kaverillekin!

Maukas ja juhlava kirjolohi ceviche

3 annosta
Valmistusaika: 20 min, jääkaapissa 1 h

Ainekset:

1 kpl Saimaan Tuore kirjolohifilee
50 g tuoretta kurkkua
30 g marinoitua punasipulia
Ruohosipulia
1 rkl majoneesia
Muutama oksa korianteria tai lempiyrttiäsi

Kalamarinadi:

1 rl mietoa oliiviöljyä
1 rl limetin mehua
1 tl sokeria
½ tl Dijon sinappia
Ripaus suolaa ja mustapippuria

OHJE

  1. Leikkaa nahaton file sentin kuutioiksi.
  2. Valmista marinadi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
  3. Lisää marinadi kalalle, sekoita hyvin ja laita jääkaappiin maustumaan. Sekoita kalaa välillä, jotta se maustuu tasaisesti.
  4. Kuori kurkku ja paloittele pieniksi 3mm kuutioiksi.
  5. Pilko marinoitu punasipuli ja ruohosipuli mahdollisimman pieneksi.
  6. Valmista korianterimajoneesi. Pilko korianteri ja lisää se majoneesiin. Halutessasi voit korvata korianterin muilla yrteillä.
  7. Aseta kirjolohi, kurkku ja punasipuli kauniisti lautaselle. Lisää ruohosipuli ja koristele majoneesilla.
  8. Nauti herkullisena alkupalana.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ