![](/wp-content/uploads/2018/01/haarukka.png)
![](/wp-content/uploads/2018/01/kello.png)
![](/wp-content/uploads/2018/01/peukku.png)
Maukas ja juhlava kirjolohi ceviche
3 annosta
Valmistusaika: 20 min, jääkaapissa 1 h
Ainekset:
1 kpl Saimaan Tuore kirjolohifilee
50 g tuoretta kurkkua
30 g marinoitua punasipulia
Ruohosipulia
1 rkl majoneesia
Muutama oksa korianteria tai lempiyrttiäsi
Kalamarinadi:
1 rl mietoa oliiviöljyä
1 rl limetin mehua
1 tl sokeria
½ tl Dijon sinappia
Ripaus suolaa ja mustapippuria
OHJE
- Leikkaa nahaton file sentin kuutioiksi.
- Valmista marinadi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
- Lisää marinadi kalalle, sekoita hyvin ja laita jääkaappiin maustumaan. Sekoita kalaa välillä, jotta se maustuu tasaisesti.
- Kuori kurkku ja paloittele pieniksi 3mm kuutioiksi.
- Pilko marinoitu punasipuli ja ruohosipuli mahdollisimman pieneksi.
- Valmista korianterimajoneesi. Pilko korianteri ja lisää se majoneesiin. Halutessasi voit korvata korianterin muilla yrteillä.
- Aseta kirjolohi, kurkku ja punasipuli kauniisti lautaselle. Lisää ruohosipuli ja koristele majoneesilla.
- Nauti herkullisena alkupalana.
Recent Comments