AINEKSET:
- 600 g Saimaan Tuore -kirjolohifileettä
Marinadi kalalle
- 2 rkl oliiviöljyä + 2 rkl sitruunanmehua
- 1 tl suolaa + 1 tl paprikajauhetta
Grillikasvikset:
- 1 munakoiso
- 1 kesäkurpitsa
- 200 g uusia porkkanoita
- 250 g makeita kirsikkatomaatteja
- 100 g retiisejä
Marinadi kasviksille:
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 valkosipulinkynttä
- ½ tl timjamia ja rosmariinia
- ripaus suolaa ja pippuria
Tsatsiki
- (valmis sopii myös hyvin)
- 2 dl turkkilaista tai maustamatonta kaurajogurttia
- 150 g kurkkua
- 2 valkosipulin kynttä
- ripaus suolaa ja mustapippuria
- ¼ dl tuoreyrttejä (esim. kevätsipulia, tilliä)
OHJE:
- Viipaloi munakoiso, kesäkurpitsa ja retiisit
- Marininoi kala ja kasvikset. Anna maustua 30 min.
- Valmista tsatsiki: raasta kurkku, valuta ylimääräinen neste pois siivilän avulla. Hienonna valkosipuli ja sekoita kaikki ainekset. Anna maustua jääkaapissa.
- Grillaa kasvikset ja kirjolohi miedolla lämmöllä välillä kääntäen 15-20 min. Tarjoile tsatsikin kanssa.
Recent Comments