2 Saimaan Tuore Taco Fisu -kirjolohifilettä
2 soft tacoa (kevyesti grillattua)
4 rkl crème fraichea
OHJE:
1. Mausta kalafileet kevyesti suolalla ja sipaise grilliritilälle kevyesti rypsiöljyä.
2. Grillaa fileet lihapuolelta n. 1 min. kuumalla ja runsaalla hiilloksella. Tämän jälkeen grillaa nahkapuolelta n. 2 min.
3. Käännä vielä lihapuoli alaspäin n. 1 min. ja kala on valmis. Voit käyttää apuna myös foliovuokaa, jossa voit lepuuttaa kalaa hetken grillillä ennen tarjoilua. Älä kypsennä kalaa liikaa.
4. Grillaa tacot ja tarjoile kalan, salsan, marinoidun punakaalin sekä crème fraichen kera.
VIHREÄ SALSA:
1 tuore jalapeno
½ keitetty sipuli
1 dl hienonnettua tuoretta korianteria
2 rkl limenmehua
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
OHJE:
1. Halkaise jalapeno, poista siemenet ja hienonna.
2. Keitä sipuli suolalla maustetussa vedessä pehmeäksi ja hienonna.
3. Sekoita ainekset keskenään ja lisää suola, öljy ja etikka. Anna maustua hetki ja tarjoile.
MARINOITU PUNAKAALI:
4 dl suikaloitua kaalia
2 tl raastettua inkivääriä
4 rkl oliiviöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
suolaa
OHJE:
1. Mausta kaali suolalla n. 10 min. ja huuhtele vedellä.
2. Purista vesi pois, lisää inkivääri, öljy ja etikka. Tarkista maku ja tarjoile.
Recent Comments