AINEKSET:
2 kpl Saimaan Tuore bbq rub maustettu filee
6 kpl pieniä pehmeitä maissitacoja
4 dl ohuen suikaloitua punakaalia
1-2 kpl limeä
2 rkl oliiviöljyä
1 kpl kypsä tomaatti
1 kpl punasipuli
1 kpl tuore jalopeno
1 kpl ruukku korianteria
OHJE:
- Halkaise kypsä tomaatti, poista siemenet ja kuutioi.
- Hienonna punasipuli ja jalopeno. Sekoita ainekset keskenään.
- Lisää suolaa, limenmehua ja oliiviöljyä. Anna maustua 15 min. Lisää joukkoon hienonnettu korianteri.
- Mausta suikaloitu kaali suolalla, limenmehulla ja oliiviöljyllä.
- Mausta kalat suolalla. Pariloi tai grillaa kalat, poista nahka ja pilko paloiksi
- Pariloi maissitacot.
- Täytä tacot ja tarjoile.
Sriracha kastike
2 rkl creme fraishea
2 rkl majoneesia
2 tl srirachaa
1 tl limemehua
suolaa
- Sekoita ainekset keskenään ja tarkista maku.
Recent Comments