AINEKSET:
2 Saimaan Tuoreen chili-lime kirjolohifileetä
1 avokado
½ kpl hienonnettu punasipuli
8 kpl kirsikkatomaatteja
3 rkl tuoretta korianteria
1 lime
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
Grillattu kaali:
1 pieni kaali
2 rkl pestoa
2 rkl vettä
OHJE:
1. Pilko avokado sormenpään kokoisiksi paloiksi, lisää joukkoon punasipuli, tomaatit, korianteri, limen mehu ja tilkka oliiviöljyä, sekoita. Lisää suola ja mustapippuri.
2. Leikkaa kaali lohkoiksi niin, että kaali jää kannasta kiinni. Grillaa miedolla epäsuoralla lämmöllä (niin, että lämpö tulee sivulta eikä suoraan alta) ruskeaksi.
3. Sekoita kulhossa vesi ja pesto juoksevaksi kastikkeeksi ja pyöräytä kaalit grillaamisen jälkeen pestoseoksessa.
4. Mausta kalat suolalla ja grillaa nahkapuolelta 5 min. ja lihapuolelta 1 min. Tarjoile.
Recent Comments