4 henkilölle
30 min
Rukiinen herkkupannu kirjolohen jauhelihasta.
Ainekset:
- Saimaan Tuore kirjolohen fileejauheliha 280g
- Ruissipsit 150 g
- Cheddar juustokastike 125 g
- Juustoraaste 50 g
- 1 sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- pätkä kurkkua
- terttu viinirypäleitä
- muutama kirsikkatomaatti
- tuoreyrtit maun mukaan
- 1 tl suolaa
- 1 tl sitruunapippuria
- voinokare paistamiseen
- Paloittele sipuli ja murskaa valkosipulikynsi.
- Paista jauheliha pannulla voinokareessa. Lisää sipuli ja valkosipuli. Mausta suolalla ja sitruunanpippurilla. Anna paistua 5 min. ajan välillä sekoittaen.
- Laitta uuni lämpenemään 200 C.
- Levitä ruissipsit valurautapannulle tai paistopellille.
- Lisää paistettu jauheliha sipsien päälle, lusikoi juustokastiketta maun mukaan ja ripottele juustoraaste.
- Paista uunissa 5-7 minuuttia, kunnes juusto sulaa.
- Nosta paistos uunista. Lisää paloiteltu kurkku, viinirypäleet ja yrtit.
Recent Comments