20 min
Helppo
Juhlava sinappi”silli” Saimaan Tuoreen kirjolohesta.
Korvaa perinteinen sillipurkki kotimaisesta kirjolohesta valmistetulla herkulla. Ihanan näyttävä tuliainen mökkireissuille tai yhteiseen juhlapöytään.
Valmistusaika: 20 min, jääkaapissa yön yli
Ainekset:
- 2 kpl Saimaan Tuore kirjolohifilettä
- 2 kevätsipulin vartta
Kalamarinadi:
- 4 rkl mietoa oliiviöljyä
- 2 rkl sitruunan mehua
- 2 tl sokeria
- 1 ½ tl suolaa
- 2 tl Dijon-sinappia
- Ripaus mustapippuria
OHJE:
- Leikkaa nahaton file 2-3 sentin suikaleiksi
- Lisää kalan sekaan paloiteltu kevätsipuli
- Valmista marinadi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään
- Lisää marinadi kalalle, sekoita hyvin ja laita jääkaappiin maustumaan yön yli kauniissa lasipurkissa.
- Sekoita kalaa välillä, jotta se maustuu tasaisesti.
- Tarjoile uusien perunoiden, retiisien ja sipulien kanssa. Nauti vaikka herkullisena alkupalana.
Recent Comments