fbpx

Kerro kaverillekin!

Sitruuna-ruohosipuli suikale on raikas, helppo ja nopea kalaherkku. Se sopii pastalle ja riisille, perunoiden kanssa, piiraisiin ja salaatteihin.
Sisältää on runsaasti proteiinia, omega-3 ja 6 rasvahappoja, sekä mukavasti yrttejä. Tuote on gluteeniton ja laktoositon.

Säilyvyys: pakkauspäivä + 10 päivää Gluteeniton ja laktoositon.

Paisto-ohje: pannulla 5 min. Lisäämällä 2 dl pastan keitinvettä tai ruokakermaa, saat maukkaan kastikkeen.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa: 918 kj /220 kcal 
Rasvaa: 16,0 g, josta tyydyttyneitä 2,5 g
Proteiinia: 14,2 g
Suolaa: 1,1 g
Hiilihydraatteja: 4,6 g, josta sokereita 1,0 g
Omega-3 ja Omega-6 rasvahappoja 2,8g.

Ainesosat

KIRJOLOHI 77% (Oncorhynchus mykiss, viljelty Suomessa), sipuli, ruohosipuli, persilja, rypsiöljy, maissitärkkelys, merisuola mausteet (mustapippuri, sitruunankuori, persilja), ruokosokeri, sitruunamehujauhe.

KOKEILE NÄIDEN RESEPTIEN KANSSA

Kirjolohipoke

AINEKSET: 1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee Marinadi: 2 rkl gluteenitonta soijakastiketta 2 rkl...

read more