20 min
Kevyt ja supernopea yrttinen kirjolohi pinaattisella bulgurlisukkeella.
Tästä reseptistä saat paljon kuitua bulgurista, rautaa ja B-vitamiinia pinaatista ja sekä hyviä rasvoja ja proteiinia kalasta.
Ainekset
- Saimaan Tuore kirjolohifilee 150 g
- ½ rkl öljyä
- ripaus suolaa
- loraus sitruunamehua
- ripaus yrttejä (oregano, persilja, basilika)
Tarjoiluun pinaattinen bulgurlisuke yhdelle:
- 1 dl bulguria
- 2 dl vettä
- ½ sipulia
- 1 valkosipulin kynsi
- kourallinen pinaattia
- 0,5 tl suolaa
- tuore persilja
Ohje
- Kuumenna öljy pannulla ja nosta filee pannulle nahkapuoli alaspäin.
- Mausta kalan lihapuoli suolalla, sitruunamehulla ja yrteillä.
- Paista filee nahkapuolelta 4 minuuttia, käännä ja paista vielä minuutti.
- Valmista bulgur pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
- Siirrä filee pois pannulta. Lisää pannulle pilkottu sipuli ja murskattu valkosipulin kynsi ja paista pari minuuttia
- Lisää pinaatti, sekoita ja anna tekeytyä hetken verran.
- Kaada pannulle kypsennetty bulgur ja sekoita.
- Tarjoile paistettu filee pinaattisen bulgurlisukkeen kanssa.
Recent Comments