Juhlapöydän herkut kirjolohesta
Kirjolohi on monikäyttöinen raaka-aine, joka sopii niin juhla-aterioille kuin talven illallispöytäänkin. Olemme koonneet neljä selkeää reseptiä, jotka tarjoavat vaihtoehtoja alkuruoista pääruokiin ja naposteltaviin. Näillä ohjeilla valmistat helposti ruokia, jotka sopivat erilaisiin juhlahetkiin.
Chili-lime kirjolohifileet
Chili-lime maustetut kirjolohifileet uunikasviksilla – raikasta ja tulista samalla lautasella! Reseptissä yhdistyvät chilin lempeä potku ja limen raikkaus.
Lue lisää
Kirjolohihyrrät
Kirjolohihyrrät ovat pieniä ja herkullisia suupaloja, jotka sopivat täydellisesti alkupaloiksi, juhlapöydän tarjottaviksi tai lämpimäksi naposteltavaksi.
Lue lisää
Kirjolohimureke
Mureke kuin kakku! Kirjolohimureke tuorejuustotäytteellä on mainio valinta alkupalapöytään. Kauniin kullanruskean pinnan alta löytyy pehmeä ja maukas kirjolohi-tuorejuustotäyte.
Lue lisää
Savukirjolohisalaatti
Savukirjolohisalaatti on värikäs katseenvangitsija. Kerroksittain rakennettu salaatti yhdistää juhlan maut ja näyttää upealta lautasella.
Lue lisää
Recent Comments