fbpx

Kerro kaverillekin!

Kerro kaverillekin!

Juhlapöydän herkut kirjolohesta

Kirjolohi on monikäyttöinen raaka-aine, joka sopii niin juhla-aterioille kuin talven illallispöytäänkin. Olemme koonneet neljä selkeää reseptiä, jotka tarjoavat vaihtoehtoja alkuruoista pääruokiin ja naposteltaviin. Näillä ohjeilla valmistat helposti ruokia, jotka sopivat erilaisiin juhlahetkiin.

Chili-lime kirjolohifileet

Chili-lime maustetut kirjolohifileet uunikasviksilla – raikasta ja tulista samalla lautasella! Reseptissä yhdistyvät chilin lempeä potku ja limen raikkaus.
Lue lisää

Kirjolohihyrrät

Kirjolohihyrrät ovat pieniä ja herkullisia suupaloja, jotka sopivat täydellisesti alkupaloiksi, juhlapöydän tarjottaviksi tai lämpimäksi naposteltavaksi.
Lue lisää

Kirjolohimureke 

Mureke kuin kakku! Kirjolohimureke tuorejuustotäytteellä on mainio valinta alkupalapöytään. Kauniin kullanruskean pinnan alta löytyy pehmeä ja maukas kirjolohi-tuorejuustotäyte.
Lue lisää

Savukirjolohisalaatti  

Savukirjolohisalaatti on värikäs katseenvangitsija. Kerroksittain rakennettu salaatti yhdistää juhlan maut ja näyttää upealta lautasella.
Lue lisää

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Kirjolohitacot

Kirjolohitaco 12 kpl Helpot ja herkullisen rapeat kirjolohitacot valmistuvat vartissa. Tacossa...

read more