2-3 henkilölle
30 min
Helppo
Jääkö jääkaappiisi usein pyörimään ylijääneitä keitettyjä perunoita? Tässä yksi loistava resepti niiden hyödyntämiseen. Vaivattomasti valmistuva, mutta äärimmäisen maistuva ateria arkeen.
Ainekset:
- Saimaan Tuore kirjolohifilee 2 kpl
- 3-4 keitettyä perunaa
- 2,5 dl ruokakermaa
- ½ sitruunaa
- Kourallinen ruohosipulia tai tilliä
- Suolaa ja pippuria maustamiseen
- Lusikallinen voita tai oliiviöljyä
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään 180 °C
- Leikkaa keitetyt perunat ohuiksi puolen sentin siivuiksi.
- Voitele uunivuoka ja asettele perunat.
- Mausta perunat suolalla, pippurilla ja tuoreyrteillä. Kaada kerma päälle.
- Mausta kalafileet suolalla, pippurilla, sitruunanmehulla. Lisää fileet perunoiden päälle.
- Asettele ohuet sitruunan siivut fileiden päälle ja lisää vielä tuoreyrttiä makua tuomaan.
- Paista uunissa 20 minuuttia
- Tarjoile maukas uuniateria raikkaan salaatin kanssa!
Recent Comments