20 min
Kirjolohipitat – rentoa ja maistuvaa katuruokaa kotikeittiöstä. Lämmin pitaleipä kätkee sisäänsä sopivan tulista kirjolohta ja raikasta coleslawta. Valmistus on vaivatonta: paista kirjolohilohi, mausta tulisella Tabasco -kastikkeella ja kokoa pita herkullisilla täytteillä. Helppo valmistaa, hauska syödä – tästä ei kotiruoka parane!
Ainekset
- 2 kpl Saimaan Tuore kirjolohifileettä 150 g
- 6 kpl pitaleipiä
- 300 g coleslaw
- ½ ruukkua salaattia
- pari vartta vihersipulia
- 1 tl tulista Tabascoa
- ½ tl suolaa
- ½ limettiä
Ohje:
- Mausta fileet suolalla ja paista öljyssä nahka alaspäin 3 minuuttia.
- Käännä fileet ja poista nahka haarukalla.
- Mausta fileet Tabascolla ja paista vielä 2 minuuttia.
- Paahda pitaleivät leivänpaahtimessa.
- Lisää pitoihin vihersalaatti, coleslaw, paistettu kala ja vihersipuli.
- Asettele pitat tarjoiluvadille ja purista limetin mehua mausteeksi.
Recent Comments