fbpx

Kerro kaverillekin!

20 min

Kerro kaverillekin!

Kirjolohipitat – rentoa ja maistuvaa katuruokaa kotikeittiöstä. Lämmin pitaleipä kätkee sisäänsä sopivan tulista kirjolohta ja raikasta coleslawta. Valmistus on vaivatonta: paista kirjolohilohi, mausta tulisella Tabasco -kastikkeella ja kokoa pita herkullisilla täytteillä. Helppo valmistaa, hauska syödä – tästä ei kotiruoka parane!

Ainekset

  • 2 kpl Saimaan Tuore kirjolohifileettä 150 g 
  • 6 kpl pitaleipiä 
  • 300 g coleslaw  
  • ½ ruukkua salaattia 
  • pari vartta vihersipulia 
  • 1 tl tulista Tabascoa 
  • ½ tl suolaa 
  • ½ limettiä 

Ohje: 

  1. Mausta fileet suolalla ja paista öljyssä nahka alaspäin 3 minuuttia. 
  2. Käännä fileet ja poista nahka haarukalla.  
  3. Mausta fileet Tabascolla ja paista vielä 2 minuuttia. 
  4. Paahda pitaleivät leivänpaahtimessa. 
  5. Lisää pitoihin vihersalaatti, coleslaw, paistettu kala ja vihersipuli. 
  6. Asettele pitat tarjoiluvadille ja purista limetin mehua mausteeksi.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Kirjolohitacot

Kirjolohitaco 12 kpl Helpot ja herkullisen rapeat kirjolohitacot valmistuvat vartissa. Tacossa...

read more