fbpx

Kerro kaverillekin!

Kerro kaverillekin!

Sasu Laukkosen okonomiyaki on japanilainen kaalipannukakku, joka sopii hyvin viikonloppuun tai vaikka lounasevääksi.

Ainekset 

  • 1 pkt Saimaan Tuore kirjolohen fileejauhelihaa
  • 1rkl inkiväärimurskaa (valmis käy hyvin)
  • 2-3 munaa L koko
  • 0,5 dl soijaa (normaali tai gluteeniton) 
  • 0,75 dl omenamehua
  • 1/2 varhaiskaali tai
  • 1/6 kaali ohueksi suikaloituna
  • 1/2 tl sokeria
  • Ripaus togarashi-maustetta tai chilijauhetta
  • 1,2 dl glut jauhoseos ja 1/5 tl ksantaania tai 1-1,5 dl vehnäjauhoja 

Ohje

  1. Lisää raaka-aineet järjestyksessä ja anna taikinan turvota noin 10 min. 
  2. Paista pannulla kypsäksi melko runsaassa öljyssä keskilämmöllä joko yksi paksu tai kaksi ohuempaa pannukakkua. 
  3. Anna sille aikaa rauhassa kypsyä. 
  4. Taikina on mehevä, se voi olla hieman vaikea kääntää, mutta käytä esim lautasta hyväksi kääntämisen apuna. 
  5. Voit halutessasi koristella valmiin tuotteen japanilaisella kewpie-majoneesilla ja kipakalla togarashi-mausteella

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ