AINEKSET:
2 kpl Saimaan Tuoreen sitruuna-persilja kirjolohifileetä
50 g voita
1,5 dl risottoriisiä
½ l kasvilientä
1 dl kotimaisia pakasteherneitä
1 hienonnettu sipuli
1 dl raastettua parmesania
½ sitruunan mehu
suola
oliiviöljyä
OHJE:
1. Kuullota sipuli kypsäksi kattilassa oliiviöljyssä. Lisää riisi ja sekoita hetki miedolla lämmöllä. Lisää kuumaa kasvilientä ja sekoita. Liemi muuttuu n. 12 min. jälkeen kastikemaiseksi. Lisää lientä vähemmän ja sekoita.
2. Lisää 16 min. kohdalla herneet ja 18 min. kohdalla sammuta lämpö. Lisää parmesan, suola ja sitruunamehu.
3. Mausta kalat suolalla ja paista kalat voissa nahkapuolelta 4 min. ja lihapuolelta 1 min. Tarjoile!
2 henkilölle
30 min
Helppo
KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ
Pikkujoulukattaus kirjolohesta
Pikkujoulujen tarjoilut onnistuvat helposti Saimaan Tuoreen kirjolohiresepteillä. Herkulliset...
read moreKirjolohipyttipannu
Saimaan Tuore kirjolohen fileejauheliha 280 g 6-8 keitettyä perunaa 1 iso sipuli ...
read morePikkujoulumenu kirjolohesta
Kirjolohivartaat ja yrttinen tsatsiki Saimaan Tuore kirjolohen fileejauheliha 280 g 1...
read more
Recent Comments