4 henkilölle
30 min
Värikkäät kirjolohipizzat moneen makuun!
Ainekset:
- Saimaan Tuore kirjolohen fileejauheliha 280g
- 6 kpl medium size tortillalettua
- 150 g babypinaattia
- 3 dl valmista pastakastiketta
- 1 iso punasipuli
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 1 paprika
- Pätkä kesäkurpitsaa
- 2 rkl kapriksia
- Fetajuustokuutio
- 100 g juustoraastetta
- 1 tl valkosipulirouhetta tai 1 valkosipulinkynsi murskattuna
- 1/3 tl suolaa
- Rucolaa tarjoiluun
OHJE
- Lisää jauhelihan sekaan 3 rkl pastakastiketta, suola sekä valkosipuli. Sekoita hyvin.
- Levitä jokaiselle tortillalle 2 rkl valmista pastakastiketta, kourallinen babypinaattia, punasipulin renkaat, maustettu (kypsentämätön) jauheliha, puolitetut kirsikkatomaatit, suikaloitu paprika ja kesäkurpitsa.
- Lisää viimeisenä juustoraaste, murennettua fetajuustoa ja kaprikset.
- Paista pizzoja 175 asteessa 15-20 minuuttia.
- Tarjoile tuoreyrttien ja limelohkojen kanssa.
Recent Comments