fbpx

Kerro kaverillekin!

4 henkilölle
30 min

Kerro kaverillekin!

Värikkäät kirjolohipizzat moneen makuun!

Ainekset: 

  • Saimaan Tuore kirjolohen fileejauheliha 280g 
  • 6 kpl medium size tortillalettua 
  • 150 g babypinaattia 
  • 3 dl valmista pastakastiketta 
  • 1 iso punasipuli 
  • 100 g kirsikkatomaatteja 
  • 1 paprika 
  • Pätkä kesäkurpitsaa 
  • 2 rkl kapriksia 
  • Fetajuustokuutio 
  • 100 g juustoraastetta 
  • 1 tl valkosipulirouhetta tai 1 valkosipulinkynsi murskattuna 
  • 1/3 tl suolaa 
  • Rucolaa tarjoiluun 

OHJE

  1. Lisää jauhelihan sekaan 3 rkl pastakastiketta, suola sekä valkosipuli. Sekoita hyvin. 
  2. Levitä jokaiselle tortillalle 2 rkl valmista pastakastiketta, kourallinen babypinaattia, punasipulin renkaat, maustettu (kypsentämätön) jauheliha, puolitetut kirsikkatomaatit, suikaloitu paprika ja kesäkurpitsa. 
  3. Lisää viimeisenä juustoraaste, murennettua fetajuustoa ja kaprikset. 
  4. Paista pizzoja 175 asteessa 15-20 minuuttia.  
  5. Tarjoile tuoreyrttien ja limelohkojen kanssa. 

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ