AINEKSET:
2 kpl Saimaan Tuoreen lime-chili kirjolohifileetä
4 kiinteää perunaa
1 ruukku rucolaa
2 rkl hienonnettua oliivia
3 rkl oliiviöljyä
10 kirsikkatomaattia lohkottuna
2 viipaletta kuivaa vaaleaa leipää
2 rkl kapriksia
2 rkl hienonnettua ruohosipulia
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä
OHJE:
1. Kuori perunat ja keitä ne kypsiksi. Kaada vesi pois ja anna perunoiden höyrystyä hetki, lisää hienonnetut oliivit, hienonnettu rucola ja oliiviöljyä. Murskaa perunat. Tarkista suola.
2. Lämmitä oliiviöljyä kattilassa, lisää tomaatit ja kapris, mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää murskattu leipä ja ruohosipuli.
3.Mausta kalat suolalla ja paista öljytyllä pannulla nahkapuolelta 4 min. ja lihapuolelta 1 min. Tarjoile.
2 henkilölle
30 min
Helppo
KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ
Pikkujoulukattaus kirjolohesta
Pikkujoulujen tarjoilut onnistuvat helposti Saimaan Tuoreen kirjolohiresepteillä. Herkulliset...
read moreKirjolohipyttipannu
Saimaan Tuore kirjolohen fileejauheliha 280 g 6-8 keitettyä perunaa 1 iso sipuli ...
read morePikkujoulumenu kirjolohesta
Kirjolohivartaat ja yrttinen tsatsiki Saimaan Tuore kirjolohen fileejauheliha 280 g 1...
read more
Recent Comments