AINEKSET:
600 g Saimaan Tuore -kirjolohifileettä
Marinadi kalalle
2 rkl oliiviöljyä + 2 rkl sitruunanmehua
1 tl suolaa + 1 tl paprikajauhetta
Grillikasvikset:
1 munakoiso
1 kesäkurpitsa
200 g uusia porkkanoita
250 g makeita kirsikkatomaatteja
100 g retiisejä
Marinadi kasviksille:
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunamehua
2 valkosipulinkynttä
½ tl timjamia ja rosmariinia
ripaus suolaa ja pippuria
Tsatsiki
(valmis sopii myös hyvin)
2 dl turkkilaista tai maustamatonta kaurajogurttia
150 g kurkkua
2 valkosipulin kynttä
ripaus suolaa ja mustapippuria
¼ dl tuoreyrttejä (esim. kevätsipulia, tilliä)
OHJE:
- Viipaloi munakoiso, kesäkurpitsa ja retiisit
- Marininoi kala ja kasvikset. Anna maustua 30 min.
- Valmista tsatsiki: raasta kurkku, valuta ylimääräinen neste pois siivilän avulla. Hienonna valkosipuli ja sekoita kaikki ainekset. Anna maustua jääkaapissa.
- Grillaa kasvikset ja kirjolohi miedolla lämmöllä välillä kääntäen 15-20 min. Tarjoile tsatsikin kanssa.
Recent Comments