AINEKSET:
150 g kirsikkatomaatteja
1 kesäkurpitsa
20 kpl kivettömiä tummia oliiveja
½ purjo (valkoinen osa)
1 fenkoli
100 g latva-artisokkaa
1 ruukku tuoretta basilikaa
1 ruukku lehtipersiljaa
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä
OHJE:
- Leikkaa vihannekset reiluiksi paloiksi. Mausta suolalla, mustapippurilla ja pyörittele oliiviöljyssä.
- Sivele kalat kevyesti oliiviöljyllä.
- Kuumenna uuni 200 asteeseen ja laita vihannekset uunivuoassa uuniin foliolla suojattuna n. 10 min.
- Poista folio ja nosta kalat vihannesten päälle. Kypsennä n. 20 min.
- Lisää vihannesten joukkoon oliiviöljyllä ja sitruunalla maustetut yrtit ennen tarjoilua. Nauti!
Recent Comments