fbpx

Kerro kaverillekin!

30 min

Kerro kaverillekin!

Kerroksittain rakennettu salaatti yhdistää juhlan maut ja näyttää upealta lautasella. Pinnalle asetellut granaattiomenan siemenet, murusteltu kirjolohi ja tuore kurkku luovat tasapainoisen kokonaisuuden, jossa maut ja rakenteet tukevat toisiaan.

Ainekset

  • Saimaan Tuore leppäsavustettu kirjolohi 200 g 
  • 2 keitettyä kananmunaa 
  • 2 kypsä avokadoa 
  • pätkä kurkkua (n.150 g) 
  • kourallinen tuoretilliä 
  • granaattiomenasiemeniä koristeluun 
  • Kastike:
  • 3 rkl crème fraîche 
  • 1 tl sinappia 
  • 1/3 tl suolaa 
  • ½ rkl sitruunanmehua 
  • Pieni irtopohjavuoka 

Ohje: 

  1. Jätä noin 50g savukalaa koristeluun. Silppua loppu savukala, kananmunat ja avokado. Hienonna tilli.  
  2. Valmista kastike sekoittamalla ainekset keskenään. 
  3. Lisää valmis kastike salaattiin. Sekoita. 
  4. Siirrä salaatti irtopohjavuokaan. 
  5. Koristelee granaattiomenasiemenillä, pilkotulla kurkulla ja savukalalla. 
  6. Ota vuoan reunat pois ennen tarjoilua. 

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Kirjolohimureke 

Mureke kuin kakku! Kirjolohimureke tuorejuustotäytteellä on mainio valinta alkupalapöytään. Kauni...

read more