30 min
Kerroksittain rakennettu salaatti yhdistää juhlan maut ja näyttää upealta lautasella. Pinnalle asetellut granaattiomenan siemenet, murusteltu kirjolohi ja tuore kurkku luovat tasapainoisen kokonaisuuden, jossa maut ja rakenteet tukevat toisiaan.
Ainekset
- Saimaan Tuore leppäsavustettu kirjolohi 200 g
- 2 keitettyä kananmunaa
- 2 kypsä avokadoa
- pätkä kurkkua (n.150 g)
- kourallinen tuoretilliä
- granaattiomenasiemeniä koristeluun
- Kastike:
- 3 rkl crème fraîche
- 1 tl sinappia
- 1/3 tl suolaa
- ½ rkl sitruunanmehua
- Pieni irtopohjavuoka
Ohje:
- Jätä noin 50g savukalaa koristeluun. Silppua loppu savukala, kananmunat ja avokado. Hienonna tilli.
- Valmista kastike sekoittamalla ainekset keskenään.
- Lisää valmis kastike salaattiin. Sekoita.
- Siirrä salaatti irtopohjavuokaan.
- Koristelee granaattiomenasiemenillä, pilkotulla kurkulla ja savukalalla.
- Ota vuoan reunat pois ennen tarjoilua.
Recent Comments