





Raikas ja ruokaisa salaatti leppäsavustetusta kirjolohesta.
Ainekset
- Saimaan Tuore leppäsavustettufilee 200g
- 1 pussi salaattisekoitusta 150g
- 4 kananmunaa
- ¼ punasipulia
- 2 kypsä avokadoa
- 2 rkl pistaasia
- Kastike:
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 rkl kokojyväsinappia
- 1 rkl oliiviöljyä
- 2 tl siirappia tai juoksevaa hunajaa
- ripaus suolaa
Ohje:
- Keitä kananmunian noin 8 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja lohko munat.
- Halkaise avokadot, poista siemenet ja viipaloi hedelmäliha.
- Irroita savukalan nahka ja paloittele kala annospaloiksi.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
- Levitä salaattisekoitus lautasille. Nostele salaatin päälle avokadot, kananmunat, savukala ja punasipuli.
- Levitä kastike annoskiin. Lisää lopussa murskatut pistaasit.
Recent Comments