




Ainekset:
- Saimaan Tuore Leppäsavustettu kirjolohifilee 200 g
- Romainesalaatti
- retiisinippu
- 50 g mustikoita
- muutama vihersipulin varsi
- herneversoja koristeluun
- Sitruunainen kastike:
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl sitruunamehua
- ¼ tl suolaa
- 1 tl hunaja
Ohje:
- Pese retiisit ja leikkaa halki tai ohuiksi siivuiksi. Huuhtele, valuta ja revi salaatti.
- Leikkaa vihersipuli. Pese mustikat. Revi savukala kahdella haarukalla paloiksi.
- Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
- Laita salaatti alimmaksi ja kasaa muut ainekset päälle. Voit käyttää esim. tarjoilumaljoja tai kulhoja Mausta kastikkeella.
- Korisetele herneversoilla.
Recent Comments