Kerro kaverillekin!

4 henkilölle
< 30 min

Kerro kaverillekin!

Ainekset: 

  • Saimaan Tuore Leppäsavustettu kirjolohifilee 200 g 
  • Romainesalaatti 
  • retiisinippu 
  • 50 g mustikoita 
  • muutama vihersipulin varsi 
  • herneversoja koristeluun 
  • Sitruunainen kastike: 
  • 3 rkl oliiviöljyä 
  • 1 rkl sitruunamehua 
  • ¼ tl suolaa 
  • 1 tl hunaja 

Ohje: 

  1. Pese retiisit ja leikkaa halki tai ohuiksi siivuiksi. Huuhtele, valuta ja revi salaatti.  
  2. Leikkaa vihersipuli. Pese mustikat. Revi savukala kahdella haarukalla paloiksi. 
  3. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.  
  4. Laita salaatti alimmaksi ja kasaa muut ainekset päälle. Voit käyttää esim. tarjoilumaljoja tai kulhoja Mausta kastikkeella.  
  5. Korisetele herneversoilla. 

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ