fbpx

Kerro kaverillekin!

4 henkilölle
30 min

Kerro kaverillekin!

Ainekset:

  • Saimaan Tuore kirjolohifile Perhepakkaus
  • 1 sitruuna
  • 6 keitettyä keskikokoista perunaa
  • 4 keitettyä kananmunaa
  • 1 keräsalaatti
  • 1 varsisipuli
  • metsämarjoja maun mukaan (mustikoita, vattuja)

Salaattikastike:

  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 rkl sinappia
  • ½ sitruunan mehua
  • ripaus suolaa ja mustapippuria

Ohje

  1. Mausta kalafileet suolalla ja puolikkaan sitruunan mehulla. Lisää halutessasi muita mausteita.
  2. Anna kalan maustua tunnin ajan.
  3. Leikkaa keitetyt perunat parin sentin siivuiksi, mausta suolalla ja oliiviöljyllä.
  4. Grillaa fileet kypsäksi miedolla lämmöllä. Grillaa perunat, kunnes niihin tulee tummat raidat.
  5. Leikkaa salaatti, puolita kananmunat, paloittele varsisipuli.
  6. Leikkaa grillatut fileet 3-4 sentin paloiksi.
  7. Valmista salaattikastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
  8. Lado kasvikset, kala ja kananmunat eväsrasioihin kerroksittain.
  9. Lisää salaattikastike. Älä sekoita, jotta salaatti säilyy rapeana.
  10. Tarjoile ruisleivän kanssa.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ