4 henkilölle
30 min
Ainekset:
- Saimaan Tuore kirjolohifile Perhepakkaus
- 1 sitruuna
- 6 keitettyä keskikokoista perunaa
- 4 keitettyä kananmunaa
- 1 keräsalaatti
- 1 varsisipuli
- metsämarjoja maun mukaan (mustikoita, vattuja)
Salaattikastike:
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 rkl sinappia
- ½ sitruunan mehua
- ripaus suolaa ja mustapippuria
Ohje
- Mausta kalafileet suolalla ja puolikkaan sitruunan mehulla. Lisää halutessasi muita mausteita.
- Anna kalan maustua tunnin ajan.
- Leikkaa keitetyt perunat parin sentin siivuiksi, mausta suolalla ja oliiviöljyllä.
- Grillaa fileet kypsäksi miedolla lämmöllä. Grillaa perunat, kunnes niihin tulee tummat raidat.
- Leikkaa salaatti, puolita kananmunat, paloittele varsisipuli.
- Leikkaa grillatut fileet 3-4 sentin paloiksi.
- Valmista salaattikastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
- Lado kasvikset, kala ja kananmunat eväsrasioihin kerroksittain.
- Lisää salaattikastike. Älä sekoita, jotta salaatti säilyy rapeana.
- Tarjoile ruisleivän kanssa.
Recent Comments