2-3 henkilölle
60 min
VALKOSIPULI-KAALI-PORKKANAMUHENNOS
2 porkkanaa
1 kyssäkaali
2 valkosipulinkynttä
1,5-2 dl Juustoportti kuohukermaa
öljyä
ruohosipulia
suolaa ja mustapippuria maun mukaan
RUSKISTETTU HASSELPÄHKINÄVOI
100 g Juustoportti kirnuvoita
0,5 dl hasselpähkinärouhetta
hiukan limemehua
ripaus suolaa
SUOLAKURKKUPAVUT
100 g vihreitä papuja
2 suolakurkkua
2 dl suolakurkkulientä
timjamin oksa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
LOHIFILEE
1 pkt Saimaan Tuore kirjolohifilee/perhepakkaus
Juustoportti kirnuvoita
limen mehu ja raastettu kuori
suolaa maun mukaan
OHJE
- Kuori ja pilko porkkanat ja kyssäkaali muhennosta varten. Laita öljytty pannu grilliin ja anna sen kuumentua. Lisää murskattu valkosipuli ja anna valkosipulin hetken kuullottua. Laita kasvikset pataan, lisää suolaa ja mustapippuria. Anna kasvisten kypsyä. Lisää myöhemmin kuohukermaa ja ruohosipulit pannulle. Anna hautua.
- Laita kirnuvoi pataan sulamaan. Lisää hasselpähkinärouhe ja purista päälle hieman limen mehua. Ota grillistä pois ja aseta sivuun odottamaan suolakurkkupapujen valmistumista.
- Siisti pavut leikkaamalla pois papujen päät. Laita suolakurkkulientä ja timjamin oksa pannuun ja lämmitä grillissä. Lisää pavut ja anna niiden kypsyä. Pilko kypsät pavut ja suolakurkut. Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.
- Tee viillot kalafileisiin ja mausta kalat suolalla ja limemehulla. Laita pannu kuumenemaan grillille kalan paistamista varten. Paista kirnuvoissa ja lisää limen raastettua kuorta.
- Grillaa annoksen koristeeksi sydänsalaatin ja limen puolikkaat.
Recent Comments