fbpx

Kerro kaverillekin!

4 henkilölle
20 min
Erittäin helppo

Kerro kaverillekin!

Kirjolohitaco 12 kpl

Helpot ja herkullisen rapeat kirjolohitacot valmistuvat vartissa. Tacossa yhdistyy täyteläinen kirjolohilohi, pirteä lime ja kermaisen pehmeä crème fraîche. Helppo valmistaa ja takuuvarma hitti arkena ja viikonloppuna.

Ainekset

  • Saimaan Tuore kirjolohen fileejauheliha 280 g 
  • Tacokuoria 12 kpl
  • 1 sipuli 
  • 3 rkl Chili & Lime Taco Spice Mix Mausteseos
  • 4 rkl crème fraîche 
  • 1 iso avokado 
  • ½ ruukkua salaattia
  • ½ limettiä 

Ohje 

  1. Mausta kirjolohen fileejauheliha mausteseoksella ja paista pilkotun sipulin kanssa noin 4 min. 
  2. Kuori ja kuutioi avokado. Pese ja paloittele salaatti.  
  3. Asettele tacokuoret tarjoiluastialle. Annostele tacoihin salaatti, jauheliha ja avokado. 
  4. Purista tacojen päälle limemehua, lisää crème fraîche ja tarjoile. 

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ