45 min
Kirjolohihyrrät 16 kpl
Kirjolohihyrrät ovat pieniä ja herkullisia suupaloja, jotka sopivat täydellisesti alkupaloiksi, juhlapöydän tarjottaviksi tai lämpimäksi naposteltavaksi.
Ainekset
- Saimaan Tuore kirjolohen fileejauheliha 280g
- Iso voitaikinalevy 500 g
- tuorejuusto 200 g (aurinkokuivattu tomaatti)
- 1 punasipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 50 g juustoraastetta
- 1 rkl punaviinietikka
- ½ tl suola
- ripaus mustapippuria
Ohje
- Ota voitaikina sulamaan huoneenlämpöön.
- Mausta kirjolohen fileejauheliha suolalla ja pippurilla, lisää punaviinietikka.
- Paista jauheliha pilkotun sipulin ja valkosipulin kanssa noin 4 min.
- Kauli taikina noin 0,5 sentin levyksi. Levitä tuorejuusto ja paistettu jauheliha.
- Kääri levy rullalle ja leikkaa 1–2 cm paksuiksi paloiksi.
- Asettele hyrrät pellille leivinpaperin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.
- Paista hyrriä 225 °C noin. 10–15 min.
Recent Comments