fbpx

Kerro kaverillekin!

45 min

Kerro kaverillekin!

Kirjolohihyrrät 16 kpl

Kirjolohihyrrät ovat pieniä ja herkullisia suupaloja, jotka sopivat täydellisesti alkupaloiksi, juhlapöydän tarjottaviksi tai lämpimäksi naposteltavaksi.

Ainekset

  • Saimaan Tuore kirjolohen fileejauheliha 280g 
  • Iso voitaikinalevy 500 g 
  • tuorejuusto 200 g (aurinkokuivattu tomaatti)  
  • 1 punasipuli 
  • 1 valkosipulinkynsi 
  • 50 g juustoraastetta  
  • 1 rkl punaviinietikka 
  • ½ tl suola 
  • ripaus mustapippuria 

Ohje 

  1. Ota voitaikina sulamaan huoneenlämpöön. 
  2. Mausta kirjolohen fileejauheliha suolalla ja pippurilla, lisää punaviinietikka. 
  3. Paista jauheliha pilkotun sipulin ja valkosipulin kanssa noin 4 min. 
  4. Kauli taikina noin 0,5 sentin levyksi. Levitä tuorejuusto ja paistettu jauheliha. 
  5. Kääri levy rullalle ja leikkaa 1–2 cm paksuiksi paloiksi.  
  6. Asettele hyrrät pellille leivinpaperin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle. 
  7. Paista hyrriä 225 °C noin. 10–15 min.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Kirjolohimureke 

Mureke kuin kakku! Kirjolohimureke tuorejuustotäytteellä on mainio valinta alkupalapöytään. Kauni...

read more